Информация за Олбъри

Олбъри е основен областен град в Нов Южен Уелс, Австралия, разположен на магистрала Хюм в северната част на река Мъри. Отстои на около 400 км от столицата Сидни. Населението на града е около 45 000 души. Олбъри има град близнак, разположен от другата страна на реката, попадащ в щата Виктория. Заедно двата града формират градска зона с население от над 80 000 души.

Районът, заобикалящ Олбъри предлага разнообразие от туристически атракции, включително винарския район около Rutherglen, историческите градове Beechworth и Yackandandah. Туристите често организират разходка с лодка и риболов в река Хюм, преходи в горите и хълмовете на Великата вододелна планина и малко по-далеч по снежните полета Creek Falls и Mount Hutama.

В самия град, на един от високите хълмове, може да се види паметник от Първата световна война. Мястото осигурява и красива гледка към града. На около 2 км пък се намира местността Wonga Wetlands (влажни земи), в която се срещат повече от 150 вида птици и обитатели на водната околна среда.
Местоположение на Олбъри
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах