Информация за Лагенфелд

Лангенфелд е планински и СПА курорт в Алпите на Западна Австрия. Курортното градче е разположено на 1180 м. надморска височина и има население около 4 хиляди души.

Най-близката ски зона до Лангенфелд всъщност е разположена на 14 км. южно от града. Това е ски зоната на Sölden, която предлага 144 км. добре поддържани и оборудвани ски писти от всякаква трудност. В околностите на района също така има и 60 км. трасета за ски бягане и възможност за пързаляне с шейни.

Самият Лангенфелд предлага отлични условия за СПА почивка, като най-големият комплекс в града е Aqua Dome. Минералните извори, чиято вода може да ползвате в комплекса са с температура между 34-36 градуса. Главната атракция на Aqua Dome са трите външни термални басейна, в които може да се потопите, докато околностите са затрупани със снежни преспи.

Освен това градът има богата история, която води своето начало още от XIII в., а най-старата сграда в Лангенфелд е готическата църква от началото на XIV в. В града може да посетите и Фолклорен музей на открито с множество къщи в типичен Тиролски стил от стари времена.
Местоположение на Лангенфелд
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах