Информация за Санкт Урбан

Санкт Урбан е планински курорт в Южна Австрия, разположен в област Каринтия. До града има езеро, което носи също името Санкт Урбан. Курорта се намира на близо 800 м. надморска височина и има население около 1500 души.

Зимната ски зона на Санкт Урбан е изключително подходяща за деца и начинаещи скиори, като предлага 7 км. писти от най-ниска трудност и още 5 км. писти от средна трудност за по-уверените спортисти. Професионалните скиори и сноубордисти също могат да открият подходяща писта от най-висока трудност с дължина 1 км. Ски зоната е обслужвана от 7 лифтови съоръжения, а надморската височина, на която са разположени пистите на курорта е между 990 и 1340 м.

През горещите летни месеци край езерото на Санкт Урбан се събират множество туристи, дошли да търсят прохлада в планинските склонове на Алпите. На брега на езерото е устроен специален плаж с разнообразни атракции за децата. В околностите на курорта може да се разходите по една от шестте маркирани пътеки вариращи по дължина от 8 до 28 км. или да покарате планинско колело по вело маршрутите в планината. В Санкт Урбан има възможност и за практикуване на конна езда, както и обучение за начинаещите ездачи.
Местоположение на Санкт Урбан
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах