Информация за Вестендорф

Вестендорф е малко планинско курортно градче в западната част на Австрия. Разположено е на близо 800 м. надморска височина в Тиролските Алпи. Областта където се намира градчето – Кицбюел, е една от най-популярните дестинации за зимни спортове в Австрия с множество ски писти, лифтове и малки планински курортчета каквото е и самото селище Вестендорф.

Курорта е един от предпочитаните за сноубордистите, тъй като във Вестендорф има изграден специален парк за тях, с много изкуствено направени и в същото време добре обезопасени рампи за скокове. Освен парка за бордисти, курорта предлага 43 км. ски писти с различна трудност, обслужвани от 13 лифта. В околностите на Вестендорф има и няколко маршрута подходящи за любителите на ски бягането. Други зимни активности, които са на разположение на туристите в курорта са моторни шейни, пързалка за кънки на лед и шейни теглени от коне.

През лятото курорта също е привлекателна дестинация, като предлага множество маршрути за пешеходен и велотуризъм, а също така и специални тематични турове за деца и семейства. Курорта разполага и с голямо голф игрище с 18 дупки и разнообразен терен с планинска панорамна гледка, към което разбира се има и луксозен хотел с няколко външни басейна.
Местоположение на Вестендорф
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах