Информация за Агия Напа

Агия Напа е главен туристически център в Кипър, считан за един от най-красивите морски курорти за цялото Средиземноморие. Известен е основно с висококачествените си плажове и добри условия за практикуване на морски и рекреационен туризъм.

Градът е разположен е в югоизточната част на островната държава, а населението му наброява малко над 2.9 хиляди души.

Въпреки че често е посещаван от семейства и туристи, търсещи спокойствие, в последните години Агия Напа набира популярност и като младежка дестинация, в която се провеждат много концерти и има отлични условия за нощен живот. В това отношение градът се гордее със световния си рекорд за локация с най-много дискотеки на глава от населението. Плажните парти също са сред интересните събития, които могат да бъдат посетени.

Любопитен факт е, че всичките плажове в Агия Напа са отличени с европейския сертификат „син флаг“. Присъжда се на локации, които се отличават с добри показатели за качеството на околната среда и полаганите грижи за нейното опазване.
Местоположение на Агия Напа
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах