Информация за Метаморфоси

Метаморфоси е курортно село разположено в северозападната част на средния ръкав на п-ов Халкидик – Ситония. Селцето привлича туристите с прекрасния си плаж, непосредствено зад който започва голяма и зелена борова гора. Населението на курортчето е около 500 жители, като лятото то се пълни с много повече туристи.

Въпреки малкия размер на селището, в него има множество хотели, барове, кафенета и ресторанти, които през активния летен сезон са изпълнени с живот. За любителите на караваните и палаткуването, в близост до Метаморфоси има и къмпинг, разположен на първа линия – точно до плажа. Самия плаж на селцето е отличен със Син флаг - предимно пясъчен с примеси от малки камъчета, а водата е кристално чиста, както е характерно за плажовете на Ситония. В околностите на Метаморфоси има и множество по-малки и по-скалисти плажове, на които обикновено се настаняват търсещите повече спокойствие и уединение.

На 2 км. от курортното село се намира манастирът „Св. Йоан Кръстител“.
Местоположение на Метаморфоси
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах