Информация за Джакарта

Забързан и метрополитен, а често асоцииран и с натоварения пътен трафик, Джакарта е най-развитият град в Индонезия, предлагащ многобройни възможности за забавления. Предлага добро съчетание на западна архитектура с местна индонезийска култура.

Столицата на Индонезия – Джакарта, е и най-големият град в страната. Разположен е на северозападното крайбрежие на о-в Ява. Населението на града наброява над 10 милиона души.
Без съмнение, Джакарта е световно известна със прекрасните си услови за бурен нощен живот. Но това съвсем не е всичко, което дестинацията предлага на своите посетители. Някои от основните туристически обекти в града са: Националният паметник Tugu Monas, Площадът на свободата, старото пристанище Sunda Kelapa, както и площадът Фатахила, където са разположени старото кметство и затворът. Други интересни обекти са Националният музей, Античният пазар, църквата Св. Мария, както и джамията Масджид Истиклял, която е най-голямата в Югоизточна Азия.
Цени в Джакарта
Местоположение на Джакарта
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах