Информация за Андало

Андало е италиански ски курорт в Алпите, част от провинция Тренто. Разположен е на плато между планинските вериги Брента и Паганела и предлага 31 писти с различна трудност и обща дължина повече от 60 км. Има също 19 лифта с капацитет 2,600 човека на час. Пистите започват на височина от 2125 метра. Курорта разполага със спортен ценър с обща площ от 100 000 кв. м. Освен подходящ за зимни спортове курорта предлага и отлични условия за летен отдих в планината, поради което лифтовете работят през цялата година. На височина повече от 2000 м. в близост до града се намира и езеро Андало, на чиито небесно сини води можете да се насладите по всяко време. Най-близкото летище е във Верона, като трансфера от там до Андало е около час и половина. Италианският ски курорт предлага богат избор от видове настаняване, както луксозни хотели, така също и по-евтини квартири и къмпинги.

В момента икономиката на градчето е изцяло ориентирана към туризма, въпреки че преди е било важен земеделски център. Основано още през Средновековието, някога градчето се е състояло от 14 ферми, наричани „маси“. През втората част на XX в. Андало става един от най-известните ски курорти в провинцията и цяла Италия.
Местоположение на Андало
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах