Информация за Лаго Ди Гарда

Езерото Лаго Ди Гарда се намира в северната част на Италия. Площта му от 370 кв. км. му отрежда първо място в страната. Освен най-голямо, езерото е едно от най-прекрасните в подножието на Алпите.

Дължината на Лаго Ди Гарда е 52 км., а ширината 17-18 км. Най-голямата измерена дълбочина е 346 м. Бреговете на север се доближават до планинските склонове, а от южна страна има много малки кипри градчета.

Живописното езеро се намира близо до Милано. Тази близост с една от световните столици на модата предопределя мястото да се използва често като сцена за модни дефилета, фотосесии и партита на известни моделиери.

Крайбрежието на Лаго Ди Гарда е изпълнено с шикозни хотели и курортни комплекси. Плажната ивица е постлана с фин пясък, където туристите могат да получат добър тен, съчетан с прохладата на езерото и красотата на бистрите води.

Множеството водопади и планински рекички, които се вливат в басейна на езерото, допълват природната красота на местността.
Местоположение на Лаго Ди Гарда
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах