Информация за Лидо Ди Йезоло

Лидо Ди Йезоло е курортен град в северна Италия, намиращ се в провинция Венеция, административна област Венето. Курортът е един от най-големите на Венецианската Ривиера, разположена на Адриатическо море, на 35 км. от Венеция. Местното население е около 20 000 жители.

Активният курортен сезон в Лидо Ди Йезоло е 6 месеца – от май до октомври. Плажната ивица е дълга 15 км. и е покрита с фин златист пясък, а морската вода е лазурна и чиста, което го прави един от предпочитаните морски курорти в северната част на страната.

Освен многобройни хотели и ресторанти с италианска, средиземноморска и интернационална кухня, барове и дискотеки, градчето предлага на своите гости Аквапарк, спортни площадки и други атракциони.

Лидо Ди Йезоло е атрактивна дестинация за туристите от цял свят не само заради чистата природа и добрите условия за морска почивка, но и заради близкото му разположение до Венеция, Верона, Равена и Падуа.
Местоположение на Лидо ди Йезоло
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах