Информация за Асунсион

Асунсион е най-горещата американска столица. Градът е основен исторически, културен и модерен център на Парагвай. Населението му е около 600 000 души.

Основните забележителности в Асунсион са неговите плажове, планините му и културното му наследство. В историческия център се намира популярната улица „Кармелитас”. Тя е основна търговска зона за туристите и гостите на града. Освен модни бутици на известни марки, тук можете да посетите няколко големи търговски центрове, както и средиземноморски барове и ресторанти.

Друга голяма забележителност е Националната катедрала. Сградата е много красива и е разположена на живописен площад с фонтани. Има и няколко музея, най-известните от които са: Визуалният музей на изкуствата и Общинският музей. Друг известен национален паметник е Пантеонът на героите, построен в памет на загиналите войни за независимостта на Парагвай.

Забележителности в Асунсион разгледай всички
  1. Общински театър Игнасио Пане, Асунсион
Местоположение на Асунсион
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах