Информация за Байестас

Островите Байестас се намират в Тихия океан, близо до южната крайбрежна част на Перу. Групата от малки острови са разположени до град Паракас, провинция Писко.

Островната група се състои предимно от скални образувания с разнообразние от животински видове на тях. Важно убежище са за морската фауна като гуано птицата гуано, синекракия бунак и др. На това място се срещат Хумболтови пингвини, както и два вида тюлени и морски лъвове, наред с другите бозайници.

Тези острови са достъпни от курортния град Паракас (близо до Писко) от обиколка с лодка, която обикновено трае 2 часа. По време на посещенията не е необичайно за морски лъвове да сезира туристически лодки и да направят уникален аудио спектакъл с техните характерни пискливи викове, които ехтят около островите и създават ефект на хорово изпълнение.

По пътя към островите, на полуостров Паракас, посетителите забелязват Ел Канделабро - мащабен геоглиф, за който се предполага че е служил като фар за моряците в миналото, но конкретното му предназначение и произход не са напълно изяснени.
Местоположение на Байестас
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах