Информация за Наска

Наска е град и съвкупност от долини по южното крайбрежие на Перу, както и името на най-големият съществуващ град в региона в провинцията Наска. Градът на Наска е столица на провинция Наска, както и на региона Ика.

Преди 1800 години Наска е бил важен културен и религиозен център и именно последователите на този култ сътворяват известните огромни километрични линии и кръгове в полето, създадени на голяма територия, който образуват фигури. На партерното ниво те не могат да бъдат различени, но от по-висока гледна точка те образуват последователни природни картини, обикновено изображения на животни или растения.

Наска също така е и богато находище на злато. Заради добивът и треската за метала, в миналото хората не са имало право на законна собственост върху имотите си, за да може, ако намерят злато на територията на дома си, да нямат правото да го задържат. Това е и принудило голяма част от местното население на напусне местността и така районът да се обезлюди.
Местоположение на Наска
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах