Информация за Патая

Патая е морски курорт в Тайланд, разположен на около 130 км. югоизточно от Банкок. Градът не е голям, населението му е около 100 000 души.

Патая предлага 2 големи плажа за почивка, както и няколко малки красиви островчета. Най-големият - Патая бийч, е разположен най-близо до центъра на града, на юг от най-голямата пешеходна зона. Около него има заведения за хранене и нощни клубове. Другият плаж се казва Йомтиен бийч и е разделен от Патая бийч от висок хълм. Тук са много популярни водните спортове – кайт сърф и водни ски, както и парапланеризмът. Около брега се намират и големите, високи хотели в курорта, разнообразни по тип и удобства.

Островите в околността са дори по-атрактивни от самата Патая, защото предлагат условия за усамотен плаж и скуба дайвинг (гмуркане с кислородни бутилки). Разделени са на 2 групи – „близки острови“ („near islands”) и „далечни острови“ (far islands). Близките се намират на 7 км. от плажа Патая – Ко Лам, Ко Сак, Ко Крок и Му Ко Пай (кораловият остров). Далените са разположени на около 15 км. от Патая или 45 мин. с ферибот и около 15 мин. с моторна лодка. В тази група се включват Ко Пай, Ко Ман Вичай, Ко Ху Чанг и Ко Клунг Бадан.
Местоположение на Патая
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах