Информация за Порт ел Кантауи

Порт ел Кантауи е специално създадена туристическа дестинация в Тунис в края на 70-те години на миналия век. Разположен е на средиземноморското крайбрежие на страната, в близост до град Монастир. На брега на луксозния курортен комплекс се намира голямо изкуствено създадено пристанище за яхти, част от които са частни, а други се отдават под наем на туристи.

На територията на Порт ел Кантауи се помещават и огромни пространства с голф игрища, тъй като дестинацията е предпочитана от любители на голфа. В комплекса са предвидени и дейности за почитателите на спорта, парапланеризма, водните ски.

Архитектурата в курортната област е изцяло решена в бял и син цвят, които са традиционни за повечето сгради в страната. Атмосферата в комплекса се допълва от изобилстващата зеленина. Затова местните жители и туристите наричат Порт ел Кантауи тунизийския Сен Тропе.
Местоположение на Порт ел Кантауи
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах