Информация за Бодрум

Бодрум е курорт в Югозападна Турция. Разположен е на в северозападната част на залива Гьокова. Намира се на 180 километра на юг от Кушадасъ и на около 270 километра от най-големия град в региона – Измир. Това е една от най-известните и посещавани дестинации в Егейския регион.

Екскурзиите до Бодрум се провеждат както с автобус, така и със самолет. Пътят е дълъг – около 15 часа от София, но пък тези почивки са значително по-евтини, а и автобусите са комфортни. В повечето случаи преходът е нощен. При самолетните почивки полетът е директен София – Бодрум и трае около 2 часа. Каца се на международно летище Бодрум.

Цената на самолетна почивка в Бодрум за 7 нощувки на база All inclusive в хотел 4* e около 1000 лева на човек. С промоция за ранни записвания тази цена може да намалее с близо 30%, а за месец октомври може да се закупи пакет за около 800 лева. При автобусните програми цената е значително по-ниска от 400 до 750 лева при същите условия.

В самия град Бодрум най-интересна е архитектурата. Всички сгради са в бял цвят и са на максимум на 3 етажа. Плажовете, разбира се, са просторни и чисти, с фин пясък и плитко дъно.
Местоположение на Бодрум
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах