• Абонирай се безплатно за Globalen

    Ще получавате само по един имейл на месец и винаги можете да се отпишете. Ние не бихме злоупотребили с вашата лична информация и имейлът ви няма да бъде използван за изпращане на непоискани съобщения.

    E-mail за абонаментБезплатно електронно издание за туризъм и свободно време

globalen.bg, bgvakancia.com и alakart.bg.


Главен редактор:
Ния Вълчева
+359 899 90 69 50
globalen.bg@gmail.com
Здравейте приятели,
Тук можете да се абонирате за онлайн списание „Globalen”. Ще го получавате безплатно на имейла си в началото на всеки месец. Издаваме го вече повече от 2 години и към момента имаме повече от 7000 абоната. Ще се радваме, ако и вие се включите в тази група.

Ето какво ви очаква в Globalen:
  • Пътуване в чужбина: ще ви изпращаме няколко интересни предложения за почивки и екскурзии по света, както и любопитна информация за забележителности и туристически дестинации. Офертите ни ще бъдат съобразени с вашите възможности – от най-близките курорти в Европа, до най-екзотичните кътчета на земята.

  • Пътуване в България: ще ви препоръчаме уникални места за настаняване – вили и къщи за гости на планина и село, подходящи за всякакъв тип туризъм – приключенски, еко, селски, семейна почивка, както и за купон с приятели.

  • Заведения и кулинария: в България има хиляди ресторанти, барове, нощни клубове и дискотеки, но въпреки това всеки път се чудите къде да отидете. Ние ще ви помогнем в този избор. Ще ви изпращаме най-актуалните места в София и страната.


Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах