Цени в Сао Пауло


Показваме цената на човек за вечеря в сравнително скъп ресторант. Вечерята включва предястие, основно и десерт, без питие. За сравнение показваме цените и в няколко други града. Имайте предвид, че цифрите са ориентировъчни и служат за обща представа за нивото на цените.
Показваме цената на кошница от 39 хранителни продукта, които са типични за потребителската кошница на Европейския потребител. За сравнение представяме информация за цените в няколко други града, така че да добиете представа за относителните цени.
Показваме цената на пътуване от около 10 спирки (или един билет) с автобус, метро, тролей, или трамвай. За сравнение показваме цените и в няколко други града. Имайте предвид, че цифрите са ориентировъчни и служат за обща представа за нивото на цените.
Показваме цената на пълен тоалет за мъж в скъп магазин, включващ костюм, яке, риза, дънки, чорапи и чифт обувки. За сравнение показваме цените и в няколко други града. Имайте предвид, че цифрите са ориентировъчни и служат за обща представа за нивото на цените.
Показваме цената на пълен тоалет за жена в скъп магазин, включващ костюм, яке/жакет, лятна рокля, и чифт обувки. За сравнение показваме цените и в няколко други града. Имайте предвид, че цифрите са ориентировъчни и служат за обща представа за нивото на цените.
Показваме цената на 5 км пробег с такси, включващо бакшиш. За сравнение показваме цените и в няколко други града. Имайте предвид, че цифрите са ориентировъчни и служат за обща представа за нивото на цените.
Показваме цената на 200 км пътуване с влак от града. За сравнение показваме цените и в няколко други града. Имайте предвид, че цифрите са ориентировъчни и служат за обща представа за нивото на цените.
Показваме цената на двойна стая в хотел 5 звезди. За сравнение показваме цените и в няколко други града. Имайте предвид, че цифрите са ориентировъчни и служат за обща представа за нивото на цените.
Показваме цената на двойна стая в хотел 3 звезди. За сравнение показваме цените и в няколко други града. Имайте предвид, че цифрите са ориентировъчни и служат за обща представа за нивото на цените.
Показваме цената на кошница от продукти, включваща: хладилник, телевизор, iPhone, компютър, лаптоп и др.
Показва средните цени за наемане на двустаен апартамент, близо до центъра на града.
Показва средната цена на квадратен метър за апартамент, построен след 1980 г., близо до центъра на града.
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах