AQUABUILDING

cart
Готварски термометри Термометри със сонда

Бързо реагиращ термометър Thermapen 4

Производител:
ETI
Модел:
234-447
Номер на продукта:
010-0114
Гаранция:
24 месеца
Цена:
157.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Бързо реагиращ термометър Thermapen 4

Отличава се с изчистен и привлекателен дизайн и функционалност.
•Повече от 50% по-бърз от нормален термометър
•Достига температурата за около 3 секунди
•Лесен и лек за употреба
•Може да се закупи със свидетелство за калибриране по ISO17025
•В съответствие с европейските стандарти EN 13485

Thermapen 4 е един от най-често използваните термометри в кухнята. Измерващ температурата от -49.9 до 299.9 °C и използван от стотици хиляди претенциозни готвачи по света, той предлага комбинация от скорост, точност и удобство при използването.

Thermapen 4 е напълно конфигурируем с помощта на бутони в отделението за батерии. Тук можете да изберете да заключите позицията на дисплея, да изключите режима за автоматично спиране, да изберете величина ° C или ° F и да изберете 1 ° или 0,1 ° резолюция.

Патентованият 360-градусов самостоятелен въртящ се дисплей може да се използва във всяка позиция, в двете ръце и е наистина двупосочен. Също е и със задно осветяване, който разпознава нивата на осветеност, като автоматично включва и изключва осветлението при различни условия на осветление.

Корпусът може да се мие и включва добавка "Biomaster", която намалява растежа на бактериите, а ергономичното гумено уплътнение намалява риска от проникване на вода, прах или храна. Освен, че е водоустойчив с ниво на защита IP66/67, той може би е един от най-бързо отчитащите термометри на пазара. Истинската температура на продукта може да бъде тествана само за три секунди. Thermapen 4 включва сонда за проникване в хранителни продукти (Ø3,3 x 110 мм) от неръждаема стомана, която удобно се сгъва на 180 градуса настрани от инструмента, когато не се използва.


Технически характеристики

Обхват:-49.9 до 299.9°C
Резолюция:0.1 °C или 1°C - избира се от потребителя
Точност :±0.4°C (-49.9 to 199.9 °C) иначе ±1 °C
батерия: 1.5 volt AAA
Живот на батерията:3000 часа
Тип датчик:тип К термодвойка
Дисплей:14.5mm (хориз.) & 12mm (вертикален) LCD - въртене на 360°
Осветеност:да
Размери:19 x 50 x 157mm
Тегло:120 грама
Материя на корпуса:ABS пластмаса с антибактериална добавка Biomaster
Гаранция: две години
Устойчив на вода/прах:IP66/67 защита
Измервателна скала:Целзий / Фаренхайт
Отговаря на стандартаEN 13485


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване