AQUABUILDING

cart
Готварски термометри Термометри със сонда

Записващ термометър Saf-T-Log

Производител:
ETI
Модел:
292-701
Номер на продукта:
010-0124
Гаранция:
24 месеца
Цена:
348.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Записващ термометър Saf-T-Log

Термометърът Saf-T-Log измерва, записва, сваля и принтира HACCP* доклади. Измерва температура в диапазона от -100 до 1372°C.

Термометърът включва Windows софтуер, за да създаде списък с до 300 елемента, които редовно измервате, 10 коригиращи действия, както и до 25 потребители. Всеки въведен елемент може да има лимит на висока/ниска температура, която дава незабавна обратна връзка на потребителя PASS/FAIL на дисплея. Могат да се създават до седем различни контролни списъци по всяко време, за да бъдат запазени, изпратени по имейл до други потребители и качени на всеки Saf-T-Log.

Запишете до 1000 показания, като просто превъртите до правилния елемент и натиснете бутона за запис. След като бъдат записани показанията, те могат да бъдат качени автоматично на компютъра, когато се свържат. Данните се архивират и отчетът се генерира автоматично без допълнителни данни за потребителите. Отчетът за Saf-T-Log е заключен, така че данните, които се регистрират, не могат да бъдат подправени.
Съхранен в траен и водоустойчив корпус, с възможност за избор на сменяеми термодвойни тип К сонди, термометърът Saf-T-Log може да се използва за голямо разнообразие от приложения. Термометърът включва висококачествен контрастен осветен дисплей с точност ± 0,4 ° C и функция за калибриране. Уредът включва USB порт, който позволява на потребителя да се свърже с компютър.
* HACCP е система за осигуряване на безопасността на храните при тяхното производство и дистрибуция.


Технически характеристики

Обхват:-100 до 1372°C
Резолюция:0.1 °C
Точност :±0.4°C ±0.1%
батерия: 3 x 1.5 volt AAA
Живот на батерията:2500 часа
Тип датчик:термодвойка тип К
Дисплей:12mm LCD
Осветеност:да
Размери:32 x 71 x 141mm
Тегло:220 грама
Материя на корпуса:ABS пластмаса с антибактериална добавка Biomaster
Гаранция: две години
Измервателна скала:Целзий/ Фаренхайт
Отговаря на стандартаEN 13485

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_139.pdf

Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване