AQUABUILDING

cart
Готварски термометри Термометри със сонда
Увеличи снимката

Термометър Therma 20 с висока точност

Производител:
ETI
Модел:
226-040
Номер на продукта:
010-0125
Гаранция:
24 месеца
Цена:
197.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Термометър Therma 20 с висока точност

Термометърът Therma 20 е специално разработен за употреба в хранително-вкусовата промишленост, като се има предвид HACCP (система за безопасност на храните) и процедурите за здравословни и безопасни условия на труд.

Уредът измерва температурата в диапазона от -39.9 до 149.9 °C, с гарантирана точност до живот от ±0.4 °C (-24.9 до 109.9 °C), благодарение на напредналата електроника. Термометърът може да се използва при ниски работни температури до -20 ° C, което отговаря на изискванията на европейския стандарт EN13485 на храните .

Дисплеят е LCD и е лесен за четене. А корпусът е изработен от здрава ABS пластмаса, с добавка „Biomaster” за намаляване растежа на бактериите. Термометърът Therma 20 включва лесен за използване винтов съединител тип Lumberg, позволяващ използването на широк спектър от взаимнозаменяеми сонди. ETI предлага широка гама от взаимнозаменяеми термисторни сонди.

Термометърът се продава без сонда!


Технически характеристики

Обхват:-39.9 до 149.9°C
Резолюция:0.1 °C
Точност :±0.4 °C (-24.9 to 109.9 °C)
батерия: 3 x 1.5 volt AAA
Живот на батерията:минимум 5 години
Тип датчик:термистор
Дисплей:12mm LCD
Размери:25 x 56 x 128mm
Тегло:130 грама
Материя на корпуса:ABS пластмаса с антибактериална добавка Biomaster
Гаранция: две години
Измервателна скала:Целзий
Отговаря на стандартаEN 13485

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_140.pdf
Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване