GLOBALEN.BG cart
Влагомери

Професионален влагомер PEAKMETER PM6508 + термометър

Производител:
PeakMeter
Модел:
PM6508
Номер на продукта:
012-0842
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
140.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Професионален влагомер PEAKMETER PM6508 + термометър

Високо прецизен термохигрометър измерващ температурата на околната среда в диапазона от 0°C до 40°C, относителна влажност в диапазон от 0 до 100 % с резолюция 0,1% и температура на точката на оросяване в диапазон от -50°C до 60°C. Устройството е леко и компактно, с голям LCD дисплей.
• Функция за задържане на данни и регистрира 100 групи.
• Индикация за ниска батерия.
• Осветеност на дисплея.
• Захранване: 4 * AAA батерии.


Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_1411.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.