GLOBALEN.BG cart
Тахометри

Дигитален безконтактен тахометър Peakmeter PM6208B

Производител:
PeakMeter
Модел:
PM6208B
Номер на продукта:
007-0845
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
90.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Дигитален безконтактен тахометър Peakmeter PM6208B

Този безконтактен тахометър е професионален и практичен уред за измерване скоростта на оборотите в минута (RPM) с широк диапазон на измерване и висока разделителна способност. Той се отличава с висока точност, бързо време за отговор и разстояние на измерване до 250 мм. Основният компонент на безконтактния цифров тахометър е компактен високоскоростен интегриран чип, който използва модерна технология. Уредът може да изчисли точната стойност на скоростта на въртене чрез отразена светлина. Дисплеят е LCD, с подсветка.
Широка употреба: обикновено може да се използва в областта на моторите, колелата, стругове за рязане на метал или дърво, електрически вентилатор, производство на хартия, пластмасова промишленост, химически влакна, перални машини, производство на автомобили и др.


Технически характеристики

Обхват на измерване: 50мм до 250мм
Резолюция:0.01RPM
Точност :±(0.03% ± 2d)
Тип на сензора:термистор
Автоматично изключване:след 30сек,
Записа на данни:100
Дисплей:LCD с подсветка
Размери:155 * 60 * 28mm
Тегло:118 грама
Материя на корпусаABS пластмаса
Захранване:4 * 1.5V AAA батерия
Ранотна температура: 0℃~40℃(32℉~104℉)
Относителна влажност: ≤80%RH
Функци:MAX/ MIN. Стойност, Задържане на данни, Индикация за ниска батерия, Автоматично изключване на захранването

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_1414.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.