AQUABUILDING cart
Влагомери Термохигрометри Термометри за стая

Компактен термохигрометър TP-49 с магнит на гърба

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP-49
Номер на продукта:
012-0850
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
25.00 лева с ДДС
добави в количката
купи
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
Описание
Характеристики
Файлове

Компактен термохигрометър TP-49 с магнит на гърба

С изключително точни показания и широк диапазон на измерване, TP49 е перфектният домашен термометър, с който да поддържате оптимални условия за живот на вашето семейство. Уредът измерва температурата в диапазона от -50°C до 70°C, а влажността в обхват 10% - 99%.

Термохигрометърът е с голям LCD дисплей и с икона за индикация на влажността- суха/влажна/комфортна среда на въздуха. Сензорите за температура и влажност са много точни – до ±1°F/°C и ±2%-3% и данните се обновяват на всеки 10 секунди, за да дава постоянно актуални показания.

Уредът е с 3 опции за монтаж- настолна стойка, магнит и дупка за висене на стена, които позволяват да поставите термометърът, където поискате.


Технически характеристики

Обхват на температурата:-50°C до 70°C (-58°F-158°F)
Обхват влажност:10% до 99%.
Точност темп.:±1°F/°C
Точност влажност: ±2%-3%
Батерия:1 x AAA
Осветеност на дисплея:не
Дисплей:LCD
Измервателна скала:Целзий/Фаренхайт
Размери:2.2 x 0.7 x 2.6""
Обновяване:на 10 секунди

Характеристики

Температурен диапазон -50 Degree 70 Degree


Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_1419.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване