AQUABUILDING

cart
Готварски термометри Термометри със сонда

Двуканален термометър ThermaQ

Производител:
ETI
Модел:
231-050
Номер на продукта:
010-0130
Гаранция:
24 месеца
Цена:
247.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Двуканален термометър ThermaQ

Термометърът ThermaQ позволява на потребителя да използва едновременно две термодвойни сонди тип K, като показва както текущите температури, така и максималната и минималната температура. Това позволява на потребителя да следи например едновременно храната и температурата на фурната или да следи покачването и падането на температурите в хладилните агрегати. ThermaQ идва с безплатен проследяващ се сертификат за калибриране.

Термометърът измерва температурата в диапазона -99.9 до 299.9 °C с резолюция от 0.1 °C, а в интервала 300 до 1372 °C с резолюция от 1 °C. Дисплеят е голям и лесен за четене, който показва макс. / мин, ° C / ° F, задържане, индикация за ниска батерия и осветеност. При нормална употреба, животът на батерията е 3000 часа, но се намалява, когато се използва звукът и фоновото осветление.

Термометърът ThermaQ се предлага в комплект от сонди или само като термометър. В приложената цена не е включена сондата!


Технически характеристики

Обхват:-99.9 до 1372°C
Резолюция:0.1°C до 299.9°C след това 1°C
Точност :±0.4°C 
батерия: 3 x 1.5 volt AAA
Живот на батерията:3000 часа (ако не се ползва осветление и аларма)
Тип датчик:термодвойка тип К
Дисплей:стандартен LCD
Осветеност:да
Размери:32 x 71 x 141mm
Тегло:230 грама
Материя на корпуса:ABS пластмаса с антибактериална добавка Biomaster
Гаранция: две години
Измервателна скала:Целзий/ Фаренхайт
Отговаря на стандартаEN 13485

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_145.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване