AQUABUILDING

cart
Термометри за хладилници и фризери

Термометър за хладилник ThermaGuard

Производител:
ETI
Модел:
226-511
Номер на продукта:
010-0139
Гаранция:
24 месеца
Цена:
160.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Термометър за хладилник ThermaGuard

ThermaGuard е термометър с висока точност за измерване на температурата на хладилници и фризери. Той измерва температурата в диапазона -39.9 до 49.9 °C (външен датчик) , с резолюция 0.1 °C/°F и с точност от ±0.4 °C. Всеки термометър се помещава във водоустойчив ABS корпус, която включва добавката "Biomaster", която намалява растежа на бактериите и е идеална за наблюдение на охладени и замразени храни.

Два модела- ThermaGuard 101 и ThermaGuard 102
Съществуват два модела- с един и с два сензора. И двата модела имат програмируеми звукови аларми, които позволяват на потребителя да настрои високи и ниски температурни граници. Когато алармата е активна, дисплеят ще мига. Алармата може да бъде изключена с натискане на който и да е бутон. ThermaGuard 101 включва два температурни датчика- дистанционна водоустойчива сонда с 1 метров PVC проводник за наблюдение на температурата на уреда и вътрешен сензор за стайната температура. ThermaGuard 102 включва две отдалечени водоустойчиви сонди, и двете с един метър PVC кабел. Всяка дистанционна сонда може да се монтира върху вътрешната стена на хладилника, като се използва малката ABS пластмасова монтажна скоба. И двата модела на ThermaGuard имат функция CalCheck 0.0 ° C (± 0.1 ° C), която позволява на потребителя да проверява точността на термометъра по всяко време, като дава увереност, че измерванията са точни.

Всеки от термометрите е снабден с пластмасова скоба за стена, която включва вградена стойка за крачета, кука за окачване и винтова резба за монтаж на статив, позволяваща на потребителите да съхраняват или позиционират устройството безопасно, надеждно и предпазват от случайно повреждане.


Технически характеристики

Обхват вътрешен датчик:-39.9 до 49.9 °C
Обхват външна сонда:-19.9 до 49.9 °C
Резолюция:0.1 °C/°F
Точност :±0.4 °C
Тип на сензора:термистор
батерия: 2 x 1.5 volt AA
Живот на батерията:25 000 часа
Дисплей:стандартен LCD
Размери:29 x 73 x 96 mm
Тегло:165 грама
Материя на корпусаABS пластмаса
Гаранция: две години
Сертификат:безплатно проследим сертификат за калибиране
Отговаря на стандартаEN 13485

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_154.pdf


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване