AQUABUILDING

cart
Термометри за хладилници и фризери

Термометър за хладилници и фризери с Два Датчика / Аларма / Min Max temp

Производител:
ETI
Модел:
810-225
Номер на продукта:
011-0009
Гаранция:
12 месеца
Цена:
28.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Термометър за хладилници и фризери с два датчика + аларма. -24,9 до 69,9 ° C

Многофункционален термометър за хладилници и фризери с два датчика отмерва температурата в диапазона от -24,9 до 69,9 ° C с разделителна способност 0,1 ° C и точност от ± 1 ° C. Единия датчик е водоустойчив в края еднометров кабел а другия е в самия циферблат. Така можете да измервате температурата едновременно в стаята и хладилника. Датчика на кабела може да бъде прикрепен към стена с помощта на вакуум, а термометъра да се закачи на стена или да стои върху повърхност като се подпре на специална подпора. Термометъра разполага с лесен за прочитане LCD дисплей, функция чрез която може да видите най-високата и най-ниската измерена температура, а и може да настроите аларма за сигнализиране при зададена стойност.

Характеристики

диапазон:-24,9 до 69,9 ° C
резолюция:0.1 ° С / ° F
точност:± 1 ° С
батерия:1,5 волта AAA
живот на батерията:3000 часа
показване:персонализиран LCD дисплей
размери:16 х 50 х 82 мм
тегло:50 грама
материал от случая:ABS пластмаса

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_17.pdf 810-225 Сертификат-073120.pdf 810-225_Опции-073120.pdf


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване