AQUABUILDING

cart
Готварски термометри Термометри за месо

Мини термометър за месо от домашни птици

Производител:
ETI
Модел:
800-850
Номер на продукта:
010-0154
Гаранция:
12 месеца
Цена:
12.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Мини термометър за месо от домашни птици

Мини термометърът гарантира всеки път перфектно сготвено месо от домашни птици. Поставете термометърът в най-дебелата част на пилето или пуйката преди да го поставите във фурната. Местото ще готово, когато стрелката на циферблата достигне зелената зона. Термометърът включва Ø 20 мм циферблат и 55 мм сонда от неръждаема стомана.

Технически характеристики

Материя на корпуса:неръждаема стомана
Гаранция: една година
Измервателна скала:Целзий

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_170.pdf


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване