GLOBALEN.BG cart
Таймери
Увеличи снимката

Триканален кухненски таймер с аларма

Производител:
ETI
Модел:
806-301
Номер на продукта:
056-1221
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
33.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Триканален кухненски таймер с аларма

Триканален таймер, нов за 2020 г., този таймер за обратно отброяване / нагоре с часовник и 80dB звукова аларма е напълно програмируем, което позволява на потребителя да задава предварително и да преглежда до три различни алармени времена едновременно.

Когато зададете време за обратно отброяване, бутонът старт / стоп стартира таймера. Когато алармата прозвучи, започва отброяване, за да знаете колко време е прозвучала алармата. Поставете на пауза и продължете всеки таймер по всяко време.

Устройството се захранва от 2 x AAA батерии и е проектирано да седи на работен плот или да бъде прикрепено към уред чрез магнитните подложки в задната част на инструмента.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_1798.pdf 806-301_3-Channel Timer_Inst-014234.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Дигитален кухненски таймер със звукова аларма и магнит, бял
Дигитален алармен часовник/ вътрешна температура/ влажност/ черен
Механичен кухненски таймер BALDR / неръждаема стомана
Дигитален алармен часовник за баня / черен / със синя подсветка
Дигитален алармен часовник BALDR B0117ST бял
Дигитален алармен часовник BALDR B0117ST черен