AQUABUILDING cart
Индустриални термометри

Индустриален термометър с повърхностна сонда Thermapen 3 Surface

Производител:
ETI
Модел:
231-212
Номер на продукта:
052-6000
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
160.00 лева с ДДС
добави в количката
купи
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
Описание
Характеристики
Файлове

Индустриален термометър с повърхностна сонда Thermapen 3 Surface

Thermapen 3 Surface притежава повърхностна сонда, която е особено полезна при определяне на температурата на котлони, грил, тръби и т.н.

Термометър Thermapen® 3 включва голям, цифров дисплей с прецизно отчитане в диапазона от -49,9 до 299,9 ° C с разделителна способност 0,1 ° C и точност ± 0,4 ° C. Разделителната способност може да се превключи на 1 ° C, ако е необходимо, чрез превключвател в отделението за батерии. Термометърът ще се изключи автоматично след десет минути, ако не се изполва. Тази функция може да бъде деактивирана от потребителя, ако не се изисква. Всеки Thermapen® се захранва от две литиеви батерии с минимална продължителност на живота 1500 часа.

Сондата за термометъра удобно се сгъва на 180 градуса настрани от инструмента, когато не се използва. Корпусът може да се мие и включва добавка "Biomaster", която намалява растежа на бактериите, а ергономичното гумено уплътнение намалява риска от проникване на вода, прах или храна.


Технически характеристики

Обхват:-49.9 до 299.9°C
Резолюция:0.1 °C или 1°C (избираема)
Точност :±0.4°C (-49.9 до 199.9 °C) ±1 °C (200 до 300°C)
батерия: 2 x 3 volt CR2032 lithium coin cell
Живот на батерията:1500 часа
Сензор:термодвойка тип К
Дисплей:14.5mm LCD
Тегло:97 грама
Размери:19 x 47 x 153mm
Материя на корпуса:ABS пластмаса с антибактериална защита
Гаранция: две години
Измервателна скала:Целзий/ Фаренхайт
Произведен в:Великобритания

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_206.pdf

Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване