GLOBALEN.BG cart
Индустриални термометри Термометри със сонда

Tермометър с микропроцесор за автоматично рекалибриране

Производител:
ETI
Модел:
221-091
Номер на продукта:
052-0192
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
319.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Термометър с микропроцесор за автоматично рекалибриране

Микропроцесорният термометър MicroTherma 1 измерва температурата в обхвата от -270 до 1768 ° C с разделителна способност 0,1 ° C в целия диапазон. Всеки термометър MicroTherma 1 включва лесен за четене потребителски 4½-цифрен двоен LCD дисплей, с индикация за отворена верига, ниска батерия, задържане, макс./мин. и ° C/° F.

Термометърът никога няма да се нуждае от повторно калибриране, тъй като има вграден микропроцесор, който позволява на инструмента непрекъснато и автоматично да извършва самодиагностично прекалибриране. Допълнителна функция позволява на потребителя да настрои отчитането (± 2,5 ° C), за да компенсира всякакви грешки на сондата, коригирайки евентуалните неточности на термодвойката. Всеки термометър след това ще се съхранява и показва отместването автоматично и ще настрои инструментът за известната грешка на сондата, което увеличава точността на системата.

MicroTherma 1 има гъвкавост при приемането на всякакво тип термодвойка K, J, T, R, N, S или E, типът на сондата се избира само чрез бутона за режима. Уредът включва както отчитане на максимално, така и на минимално с функция за нулиране и разполага с функция за автоматично изключване на уреда след 30 минути, ако не се работи с него. Тази функция може да бъде деактивирана, ако не се изисква от потребителя. Другите параметри, които могат да се избират, са: контраст на дисплея и вътрешно отчитане на CJC температурата.

Моделът се продава без сонда!


Технически характеристики

Обхват:-270 до 1768°C
Резолюция:0.1 °C/°F
Точност :±0.2°C
батерия: 2 x 1.5 volt AAA
Живот на батерията:1000 часа
Сензор:термодвойка тип K, J, T, R, N, S & E (по избор)
Дисплей:стандартен LCD
Тегло:175 грама
Размери:35 x 73 x 141mm
Материя на корпуса:ABS пластмаса
Гаранция: две години
Измервателна скала:Целзий/ Фаренхайт
Произведен в:Великобритания
Сертификат: Безплатно проследимо удостоверение за калибриране

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_207.pdf


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.