AQUABUILDING

cart
Индустриални термометри Термометри със сонда

Индустриален термометър с циферблат 25 мм. и сонда

Производител:
ETI
Модел:
800-811
Номер на продукта:
052-0193
Гаранция:
12 месеца
Цена от:
17.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Индустриален термометър с циферблат и сонда

Този модел термометри са джобни и разполагат с циферблат с диаметър - Ø25 мм, с увеличена леща и въртящ се щифт от неръждаема стомана Ø4 мм х 130 мм. Те са лесни за използване и имат ясна температурна скала, с големи и лесни за четене цифри. Тези термометри се доставят заедно с калибровъчен ключ и капак на сондата с джобна скоба.
Предлага се в три скали :
•-40 до 70 °C
•-10 до 110 °C
• 0 до 250 °C
Те са подходящи за широка гама от търговски и битови нужди и имат вградена гайка за регулиране на калибрирането в задната част на дисплея.


Технически характеристики

Дисплей:аналогов циферблат
Материя на корпуса:неръждаема стомана
Гаранция: една година
Измервателна скала:Целзий

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_208.pdf


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване