GLOBALEN.BG cart
Термометри за стая Индустриални термометри

Стаен термометър 45 x 195мм

Производител:
ETI
Модел:
803-232
Номер на продукта:
052-0196
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
12.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Стаен термометър 45 x 195мм

Tози стенен термометър за стая е идеален за закачане в дома, зимна градина, офис или фабрика.Той измерва температура в диапазона от -30 до 50 ° C, с точност ± 1 ° C.
Изработен от бяла ABS пластмаса, с ясен и лесна за четене мащаб, термометърът е просто и икономически ефективно средство за измерване на стайната температура. Размерите на този термометър са 45 x 195 мм.


Технически характеристики

Обхват:-30 до 50°C
Резолюция:±1°C
Дисплей:аналогов циферблат
Материя на корпуса:ABS пластмаса
Гаранция: една година
Измервателна скала:Целзий/Фаренхайт
Размери:25 x 175mm

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_211.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.