GLOBALEN.BG cart
Термометри за стая Индустриални термометри

Термометър с вътрешен датчик и макс./мин. отчитания

Производител:
ETI
Модел:
810-020
Номер на продукта:
052-0198
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
30.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Термометър с вътрешен датчик и макс./мин. отчитания

Този термометър, с класически дизайн , показва едновременно температурата в момента, както и максималната и минималната отчетена температура на цифрова LCD графика. Уредът измерва температурата в диапазона от -40 до 40 ° C с разделителна способност от 0,1 ° C / ° F и точност ± 1 ° C. За да превключите текущото отчитане между ° C и ° F, просто натиснете бутона отстрани на устройството. За да възстановите записаните максимални и минимални температури, просто натиснете червения бутон "отметнете" от предната страна на термометъра.

Термометърът се помества в корпус от ABS пластмаса, който включва слот за окачване на стена и се захранва от една AA батерия (приложена в комплекта).


Технически характеристики

Обхват:-40 до 40 °C
Резолюция:0.1 °C/°F
Точност :±1°C
батерия: 1 x 1.5 volt AA
Живот на батерията:4000 часа
Дисплей:стандартен LCD
Тегло:170 грама
Размери:31 x 79 x 187mm
Материя на корпуса:ABS пластмаса
Гаранция: една година
Измервателна скала:Целзий/ Фаренхайт

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_213.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.