GLOBALEN.BG cart
Индустриални термометри

Дигитален термометър с аларма и вътрешен и външен датчик

Производител:
ETI
Модел:
810-125
Номер на продукта:
052-4364
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
25.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Дигитален термометър с аларма и вътрешен и външен датчик

Дигиталният термометър показва температура в диапазона от -24,9 до 69,9 ° C с разделителна способност от 0,1 ° C / ° F и точност ± 1 ° C. Уредът разполага с голям, лесен за четене LCD дисплей, функция за максимална / минимална памет за записване на най-високите и най-ниските температури, както и функция за високо / ниска програмируема звукова аларма. Уредът включва два температурни сензора- дистанционна водоустойчива сонда с 1 метров PVC кабел и вътрешен сензор за стайна температура.

Разположен в издръжлив корпус от ABS пластмаса, термометърът включва смукателна подложка за монтиране на рафтове и стени.


Технически характеристики

Обхват:-24.9 до 69.9 °C
Резолюция:0.1 °C/°F
Точност :±1°C
батерия: 3 volt CR2032 lithium coin cell
Живот на батерията:3000 часа
Дисплей:стандартен LCD
Тегло:50 грама
Размери:16 x 50 x 82mm
Материя на корпуса:ABS пластмаса
Гаранция: една година
Измервателна скала:Целзий/ Фаренхайт

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_221.pdf Sertificat-023421.pdf


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.