GLOBALEN.BG cart
Индустриални термометри

Индустриален термометър за тръби

Производител:
ETI
Модел:
800-951
Номер на продукта:
052-0200
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
35.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Индустриален термометър за тръби

Този лесен за използване тръбен термометър, който е идеален за използване в тръбопроводите за топла вода, е снабден с диаметър от 60 мм от неръждаема стомана и показва температура в диапазона от 0 до 120 ° С или от 32 до 250 ° F. Циферблата е с диаметър Ø50 мм и има ясна градуирана скала, показваща температура в участъци от 2 ° C и 4 ° F.

Всеки термометър е снабден с комплект от обвиващи пружини от неръждаема стомана (53 мм дълъг) за монтаж на тръби. За по-големи тръби е възможно термометърът да се прикрепи към тръбопровода, като се използват или обвивки или жица (не се доставят).


Технически характеристики

Обхват:0 до 120°C и 32 до 250°F
Резолюция:2°C и 4°F участъци
Дисплей:аналогов циферблат
Материя на корпуса:неръждаема стомана
Гаранция: една година
Измервателна скала:Целзий/Фаренхайт

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_222.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.