AQUABUILDING

cart
Термосонди (термодвойка) тип К
Увеличи снимката

Температурна сонда за газ или въздух Ø4.5 x 130mm

Производител:
ETI
Модел:
123-300
Номер на продукта:
053-0214
Гаранция:
0 месеца
Цена:
86.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Температурна сонда за газ или въздух Ø4.5 x 130mm

Тип К термодвойка сонда за температура на газ или въздух - от неръждаема стомана, и е идеална за измерване на температурата на въздуха в хладилни шкафове, хладилници, фризери, офиси, складове и други подобни. Времето за реакция е по-малко от една секунда. Температурен диапазон от -75 до 250 ° C. Подходящ за широк спектър от термометри ETI.

Технически характеристики

Точност на сондата:±0.5°C, 0°C to 100°C
Обхват на сонда: -75 до 250°C
Време за реакция:по-малко от 0.5 секунда
Диамтър на сондата:4.5 мм
Дължина на сондата:130мм

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_237.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване