AQUABUILDING

cart
Дата логери за температура

Дата логер за ваксини EL-SMS-2G-VAC със SMS известяване

Производител:
Lascar Electronics
Модел:
EL-SMS-2G-VAC
Номер на продукта:
017-1733
Гаранция:
12 месеца
Цена:
498.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Дата логер за ваксини EL-SMS-2G-VAC със SMS известяване

 Известия за ниво на аларма за висока и ниска температура
 Ежедневни, седмични или месечни обобщени SMS съобщения
 Настройка с помощта на безплатните SMS приложения EasyLog, достъпни от Google Play и App Store
 От -40 до 60°C (-40 до 140°F) обхват на измерване с помощта на доставена сонда с гликол
 Захранва се от четири алкални батерии AA

Дата логерът EL-SMS-2G-VAC измерва температурата в диапазон от -40 до 60°C. Устройството се захранва от батерия и може да изпраща SMS-и до предварително програмирани номера на мобилни телефони, когато температурата, която наблюдава, надвишава горната или долната граница. Уредът е снабден с термистор, поставен в гликолова бутилка, предназначен да измерва точно вътрешната температура на ваксината, а не околната температура на хладилника. Устройството трябва да бъде снабдено с microSIM карта, закупена отделно, за да може да се регистрира в мрежата. Този продукт отговаря и надвишава CDC стандартите за мониторинг на ваксините.

Софтуер

Конфигуриран чрез приложението EasyLog SMS в Google Play и App Store, EL-SMS-2G-VAC може също да изпраща периодични обобщени съобщения, за да потвърди, че работи нормално, включително минималната, максималната и средната температура от предишното обобщено съобщение. В апликацията можете да зададете нива на аларма за температура, да зададете честотата на обобщените съобщения (които съдържат минимални, максимални и средни показания от последното резюме), както и да дефинирате до три контакта за получаване на SMS известия. След като опциите бъдат зададени, приложението ще ви преведе през процеса на изпращане на съобщение за конфигурация до устройството. Алармени и обобщени съобщения могат да се изпращат до всяко устройство, което може да получава SMS-и.

Технически характеристики:

Обхват на измерване на температура:От -40 до 60°C (-40 до 140°F)
Грешка при температура:±0.1°C (±0.2°F) - дата логер; ±0.1°C (±0.2°F) - сонда (-10 до 60°C / 14 до 140°F)
Размери:105 x 105 x 29mm (4.1 x 4.1 x 1.1”)
Свързаност:microSIM карта
Живот на батерия:До 1 година (при 25°C и ежедневно обобщено съобщение)

Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване