GLOBALEN.BG cart
Електрически отвертки Електрически отвертки

Отвертка акумулаторна RDP-CSCL01 / Li-ion 3.6V 1300mAh / LED осветление

Производител:
RAIDER Pro
Модел:
RDP-CSCL01
Номер на продукта:
144-2001
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
36.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Отвертка акумулаторна RDP-CSCL01

Акумулаторните модели Raider Pro се славят с висока производителност и изключителна издръжливост. RDP-CSCL01 е снабден с мощен, но същевременно компактен 3.6V 1300mAh Li-ion акумулатор с дълготраен живот на зареждания, който допринася положителен ефект при създаването на новия и подобрен ергономичен дизайн на RDP-CSCL01.
Въртящият момент при RDP-CSCL01 от 5Nm е напълно достатъчен за затягането на всякакъв тип винтове, а LED осветлението спомага за добрата осветеност на площта за обработка.

ОКОМПЛЕКТОВКА

Зарядно устройство1 бр.
Накрайници4 бр.
Държач1 бр.
Блистер1 бр.

Технически характеристики:

Макс.въртящ момент Nm5
Капацитет на батерията Ah1.3
Макс. Диаметър на винта mm6
Макс. Обороти без натоварване min-1180
Тип захранване Акумулаторно

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_2686.pdf Ръководство за употреба_RDP-CSCL01-122432.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.