GLOBALEN.BG cart
Електрически отвертки

Отвертка акумулаторна RDP-CSCL02 / Револверна / 56 бита / Li-ion 3.6V 1300mAh

Производител:
RAIDER Pro
Модел:
RDP-CSCL02
Номер на продукта:
144-2020
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
60.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Отвертка акумулаторна RDP-CSCL02

Подобрената функционалност на Raider Pro серията представя доста от новостите си в RDP-CSCL02 - aкумулаторна револверна отвертка с Power Light технология, притежаваща вграден барабан с 12-бита.
Функцията Easy Select перфектно допълва ергономичния дизайн, като позволява удобна смяна на битовете.Благодарение на Li-ion технологията на акумулаторната батерия RDP-CSCL02 може да бъде зареждана по всяко време без Memory-ефект.

ОКОМПЛЕКТОВКА

Зарядно устройство1 бр.
Накрайници55 бр.
Държач за битове1 бр.
Блистер1 бр.


Технически характеристики:

Макс. въртящ момент4 Nm
Капацитет на батерията1.3 Ah
Тип захранванеАкумулаторно
Макс. диаметър на винта6 mm
Макс. обороти без натоварване180 min-1

Рагледайте документацията за продукта
Ръководство за употреба_RDP-CSCL02-114742.pdf aquabuilding_offer_2730.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.