GLOBALEN.BG cart
Ъглошлайфи Шлайфащи машини и инструменти

Ъглошлайф RAIDER RDI-AG56 с плавен старт и филтър 125mm 850W

Производител:
RAIDER Industrial
Модел:
RDI-AG56
Номер на продукта:
149-2021
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
89.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф RAIDER RDI-AG56 с плавен старт и филтър 125mm 850W

Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, мощни и издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини, което ги прави подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната, така и на строителната промишленост. Продукт от тази серия е моделът RDI-AG56, който има многослойно изолационно покритие на ротора и статора за безупречна работа при големи и продължителни натоварвания. Специалната предпазна текстилна оплетка на ротора го защитава от попадането на абразивни неметални и метални частици. Редукторът е изработен от висококачествена сплав и е боядисан с черна боя с шагренов ефект, а короната и пиньона са изработени от специално легирана стомана. Корпусът на тялото е от специален полимер висока ударо- и маслоустойчивост, което го прави здрав и надежден. Уредът е снабден с висококачествен пусков прекъсвач и висококачествени лагери, осигуряващи дълготрайна експлоатация. Иновация в конструкцията са подобената турбина за оптимално охлаждане на електромотора и подобрени четки с увеличена дълготрайност. Разработена и внедрена е система за защита от повторно включване на ъглошлайфа след спиране на електрозахранването за по-голяма безопасност. Този модел има функция за плавен старт, бутон за блокиране на вала, спомагателна ръкохватка за удобство и комфорт при работа, защитен предпазител на диска. Мощността е 850W, диаметърът на диска е 125мм.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохватка
1 бр. Комплект резервни четки
2 бр. Филтър


Технически характеристики

Номинална мощност850 W
Външен диаметър на диска230 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
Максимална дебелина на шлифовъчния диск6 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване0 - 11000 min-1
Клас защитаII
Дължина на кабела 3 м
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Застопоряваща гайка С ключ
Спомагателна ръкохваткаДа
Тип електромотор Четков
Плавен стартДа
ФилтърДа

Рагледайте документацията за продукта
RDI-AG56-Ръководство за употреба-114723.pdf aquabuilding_offer_2731.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.