GLOBALEN.BG cart
Полирмашини

ПОЛИРМАШИНА METABO PE 15-20 RT / 1500W / Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-пълновълнова електроника

Производител:
Metabo
Модел:
PE 15-20 RT
Номер на продукта:
150-2033
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
899.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ПОЛИРМАШИНА METABO PE 15-20 RT / 1500W / Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-пълновълнова електроника с потенциометър

ПОЛИРМАШИНА METABO PE 15-20 RT изпълнява изискванията на професионалния потребител. Оборудван с мощен 1500W мотор, съхранен в корпус от алуминиева отливка, който придава лекота и здравина на уреда. Електронна защита предотвратяваща прегряване на мотора. Полирмашината притежава и известната за марка METABO Vario-Tacho-Constamatic (VTC) пълнова електроника за работа предназначена за различен вид материали, която остава постоянна дори при голямо натоварване. Защита от повторно включване при авария в електрическата мрежа, а също така и електронен плавен старт за пускане на уреда без да има тласъци. Допълнителна ръкохватка за по-добър контрол над машината.

Допълнителни характеристики

Дължина на кабела 4 m
Макс. въртящ момент 18 Nm
Обороти под натоварване 1720 min-1
Отдавана мощност 1000 W
Резба на шпиндела M14

Вид на пакета

Широчина 49 см
Дължина 21.5 см
Височина 11.3 см
Нето кг. 2.68 кг


Приложения в комплекта

Допълнителна ръкохватка 1 бр.
Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Диаметър на диска180 mm
Макс. обороти без натоварване300 - 1900 min-1
Номинална мощност1500 W

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_2747.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.