GLOBALEN.BG cart
Виброшлайфове

ВИБРОШЛАЙФ RAIDER RD-SA08 / 260W / Прахоулавяне

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-SA08
Номер на продукта:
151-2050
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
47.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ВИБРОШЛАЙФ RAIDER RD-SA08 / 260W / Прахоулавяне

ВИБРОШЛАЙФ RAIDER RD-SA08 се окачествява с удобна двуетажна форма. Първи е долния корпус състоящ се от шлифовъчен плот, изработен от качествен алуминий с дупки по цялата му площ. Благодарение на функцията за прахоотвеждане свързана с дупките на шлифовъчен плот, се работи изключително удобно, без замърсяване по обработвания детайл.Захващането на шкурката към виброшлайфа е от тип “Velcro”, за лесна и удобна смяна на шкурката. Най-отзад се намира тръбовидна основа, към която може да се закачи торбичка за вече отработените частици. Към средата на уреда се позиционира мотор с капацитет от 260W. Висока мощност реализирана посредством, система за охлаждане на двигателя. Най-отгоре имаме гумирана с нарези по нея дръжка, и допълнителна основа за по-силен натиск при нужда.

Допълнителни характеристики

Вибрации без натоварване 0 - 12000 min-1
Дължина на кабела 2 m
Ексцентрицитет 2 mm
Честота на променливия ток 50 Hz
Защита от прах Да

Вид на пакета

Широчина 27 см
Дължина 28 см
Височина 12 см
Нето кг. 2.08 кг


Приложение в комплекта

Шкурка 1 бр.

Технически характеристики

Номинална мощност260 W
Номинално захранващо напрежение230 V
ПрахоулавянеДа
Размер на шкурката93x230 mm
Шлифовъчен плот90x187 mm
Тип захранванеМрежово

Рагледайте документацията за продукта
RD-SA080028123-013155.pdf aquabuilding_offer_2764.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.