GLOBALEN.BG cart
Виброшлайфове

ВИБРОШЛАЙФ RAIDER RDP-SA22 / 200W / Регулируеми обороти / Препазител / Текстилен прахоуловител

Производител:
RAIDER Pro
Модел:
RDP-SA22
Номер на продукта:
151-2054
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
63.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ВИБРОШЛАЙФ RAIDER RDP-SA22 / 200W / Регулируеми обороти / Препазител / Текстилен прахоуловител

ВИБРОШЛАЙФ RAIDER RDP-SA22 е едно достъпно решение. Дизайн който стартира с удобна основна дръжка покрита с гумена шарка за добър захват на машината. Регулативен бутон за оборотите, благодарение на който шлайфането на детайла става равномерно и детайлно.
Издължен старт бутон, и бутон за задържане на уреда в включено състояние. За задвижването на машината се грижи мотор с капацитет от 200W, и подобрена система на охлаждане. Шлифовъчен плот изработен от здрава алуминиева опорна плоча, с отвори в нея за допълнителната функция на прахоотвеждане която не позволява вече отработените частици да остават върху детайла. Захващането на шкурката към шлифовъчния плот е от тип "Velcro", за повече удобство. Благодарение на своя дизайн ВИБРОШЛАЙФ RAIDER RDP-SA2 допринася за ефективна използваемост и изключителна маневреност.

Допълнителни характеристики

Вибрации без натоварване 2000 - 6000 min-1
Дължина на кабела 2 m
Ексцентрицитет 2 mm
Регулируеми обороти Да
Честота на променливия ток 50 Hz
Защита от прах Да

Вид на пакета

Широчина 28 см
Дължина 30 см
Височина 11 см
Нето кг. 1.85 кг


Приложения в комплекта

Текстилен прахоуловител 1 бр.
Шкурка 1 бр.

Технически характеристики

Номинална мощност200 W
Номинално захранващо напрежение230 V
ПрахоулавянеДа
Размер на шкурката93x230 mm
Шлифовъчен плот90x187 mm
Тип захранванеМрежово

Рагледайте документацията за продукта
RDP-SA220028128-025943.pdf aquabuilding_offer_2770.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.