GLOBALEN.BG cart
Машини за шлифоване на стени и тавани

Шлайфмашина за стени и тавани RDP-DS02 / 710W / Ø225mm

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RDP-DS02
Номер на продукта:
155-2069
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
400.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Шлайфмашина за стени и тавани RDP-DS02

Pro серията на Raider е широкоразпространена не само в сферата на домашните ремонти и хоби изпълнения, а и често срещана в професионалните стройтелно-ремонтни дейности.

RDP-DS02 шлайфмашина за стени и тавани е висок клас електрически инструмент от гамата на Raider Pro с изключително висока производителност.
Благодарение на редукторната кутия, която е изработена от метална сплав и оборудвана с мощен 710W електромотор RDP-DS02 може да се справи с всякакъв тип повърнхности.

Електрониката за регулуране на оборотите и лепящото се съединиение за смяна на аксесоарите правят работата с машината изключително приятна, а подвижната шлифовъчна глава ни позволява да обработваме повърхности под всякакъв ъгъл.

Допълнителни характеристики:

Дължина на кабела 2m
Дължина на машината 1480 mm

ОКОМПЛЕКТОВКА

Гъвкав гофриран маркуч с адаптер1 бр.
Шкурки6 бр.


Технически характеристики:

Тип захранванеМрежово
Диаметър на плота225 mm
Номинална мощност710 W
Макс. обороти без натоварване450-1700 min-1
Номинално захранващо напрежение230 V
Честота на променливия ток50 Hz

Рагледайте документацията за продукта
Ръководство за употреба_RDP-DS02-030307.pdf aquabuilding_offer_2790.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.