GLOBALEN.BG cart
Машини за шлифоване на стени и тавани

Шлайфмашина за стени и тавани RD-DS06 / 750W / Самозасмукваща

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-DS06
Номер на продукта:
155-2074
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
229.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Шлайфмашина за стени и тавани RD-DS06

Широкия спектър от инструмети на Raider допринася за голямата популярност сред световните производители.Продуктите от серията Raider Pro са предпочитани не само от домашните майстори, но и от професионалните стройтелни среди.

Специалната конструкция на предпазителя при шлайфмашина за стени и тавани RD-DS06 позволява шлайфане на стените до самия ръб, а 2 реда светодиодни ленти спомагат за доброто осветяване на обработваната повърхност.
Лесното свързване към прахосмукачка и Velcro диска за бърза смяна на шкурката правят работата с RD-DS06 изключителна прятна.Електрониката за предварителна настройка на оборотите и плавното пускане на машината допринасят за лесния и прецизен контрол по време на работа.

Допълнителни характеристики:

Дължина на кабела 2 m
Дължина на машината 1900 mm


ОКОМПЛЕКТОВКА

Гъвкав гофриран маркуч с адаптер 1 бр.
Шкурки 6 бр.
Торба за прах 1 бр.

Технически характеристики:

Тип захранванеМрежово
Диаметър на плота225 mm
Номинална мощност750W
Макс. обороти без натоварване800-1700 min-1
Номинално захранващо напрежение230 V
Честота на променливия ток50 Hz

Рагледайте документацията за продукта
Ръководство за употреба_RDP-DS04-035526.pdf aquabuilding_offer_2797.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.