GLOBALEN.BG cart
Ексцентрик шлайфове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ RAIDER RDP-RSA03 / 420W / Прахоулавяне / "Velcro" система / Шкурка

Производител:
RAIDER Pro
Модел:
RDP-RSA03
Номер на продукта:
152-2083
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
70.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ RAIDER RDP-RSA03 / 420W / Прахоулавяне / "Velcro" система

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ RAIDER RDP-RSA03 е всичко изброено до момента. Мотор с капацитет от 420W, задвижващ основния работен диск. От своя той има изработени отвори по повърхността си. Отворите служат за отвеждане на вече отработените частици, към прахоуловителна касета. Разбира се ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ RAIDER RDP-RSA03 има опция за свързване към външен аспиратор за извличане на непотребните натрупвания след обработване на материала. Смяна на работния консуматив, става посредством удобна система от тип "Velcro", с която няма да изпитвате затруднения при премахване или поставяне на шкурка. Машината има система за регулиране на желаните от вас обороти. Дизайна е приятен на външен вид и също така удобен. Поставена е гумирана площ на основната дръжка, а допълнителния участък с който може да приложите още натиск също има гумен слой.Допълнителни характеристики
Дължина на кабела 2 m
Макс. обороти без натоварване 0 - 10000 min-1

Вид на пакета

Широчина 19 см
Дължина 29 см
Височина 13 см
Нето кг. 2.00 кгПриложения в комплекта

Прахоуловителна касета 1 Бр.
Шкурка 1 бр.


Технически характеристики

Диаметър на плота125 mm
Ексцентрицитет2 mm
Номинална мощност420 W
Номинално захранващо напрежение230 V
Размер на шкурката125 mm
Тип захранванеМрежово

Рагледайте документацията за продукта
RDP-RSA03-0028132-023339.pdf aquabuilding_offer_2806.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.