GLOBALEN.BG cart
Ексцентрик шлайфове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ RAIDER RDP-RSA04 / 380W / Прахоулавяне / Регулируеми обороти

Производител:
RAIDER Pro
Модел:
RDP-RSA04
Номер на продукта:
152-2085
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
90.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ RAIDER RDP-RSA04 / 380W / Прахоулавяне / Регулируеми обороти

Марка Raider Pro предлага на пазара техника от всякакво естество. Широка гама от продукти както за домашни цели, така и за индустриални. Машини и уреди от този бранд са популярни благодарение на своето качество, издръжливост, удобство при работа и 3 годишна гаранция.
ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ RAIDER RDP-RSA04 предоставя на своите потребители мотор с мощност от 380W. Възможност за регулиране на оборотите, което от своя страна дава предимство в качествената обработката на съответния материал. Ексцентричните движения и въртенето на плота, постигат качествени резултати, дори при обработката на вдлъбнати и заоблени повърхности. Прахоотвеждаща система свързана с отвори в диска, което позволя отвеждането на отработените частици, без тяхното натрупване върху детайла. Също така машината предлага и опция за регулация на оборотите. Предимство е и свързването към отделна система за аспириране, освен текстилен прахоуловител който ще намерите в комплекта.

Допълнителни характеристики
Дължина на кабела 2 m
Макс. обороти без натоварване 6000 - 13000 min-1

Вид на пакета

Широчина 18 см
Дължина 29 см
Височина 17 см
Нето кг. 2.21 кгПриложения в комплекта

Текстилен прахоуловител 1 бр.
Шкурка 1 бр.


Технически характеристики

Диаметър на плота150 mm
Ексцентрицитет2 mm
Номинална мощност380 W
Номинално захранващо напрежение230 V
Размер на шкурката150 mm
Тип захранванеМрежово

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_2809.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.