GLOBALEN.BG cart
Ъглошлайфи

Ъглошлайф RAIDER RDI-AG48 с плавен старт 230 mm с мощност 2500 W

Производител:
RAIDER Industrial
Модел:
RDI-AG48
Номер на продукта:
149-2086
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
229.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф RAIDER RDI-AG48 с плавен старт 230 mm с мощност 2500 W

Ъглошлайфът RAIDER RDI-AG48 е продукт от серията Raider Industrial, която се характеризира с високопроизводителни, издръжащи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Той е изключително подходящ за професионална употреба както в сферата на индустриалната, така и в строителната промишленост. Ъглошлайфът RAIDER RDI-AG48 може да се използва и за непрофесионална употреба за извършване на ремонтни дейности. Моделът се характеризира с блокировка на вала, плавен старт и допълнителна антивибрационна ръкохватка за удобство при работа и намаляване на умората в ръцете. Мощността на уреда е 2500 W, диаметърът на диска е 230 мм. x 22,2 мм. Моделът се отличава с многослойно изолационно покритие на ротора и статора, което гарантира работата му дори при по-продължително натоварване, а предпазната текситлна оплетка на ротора, с която е снабден, го защитава от абразивни и неметални частици. Иновация са подобрените четки с увеличена дълготрайност и подобрената турбина, гарантираща оптимално охлаждане и предпазваща от прегряване електромотора. Уредът има защита от повторно включване, което предотвратява самоволното му стартиране след спиране на тока. Предимства на ъглошлайфа RAIDER RDI-AG48 са висококачествените лагери, които осигуряват продължителна и безпроблена работа, висококачествен пусков прекъсвач, както и висококачествена сплав на редуктора, боядисан с черна боя с шагренов ефект. Корпусът на тялото е изработен от специален полимер с висока ударо- и маслоустойчивост, а короната и пиньона са изработени от специално легирана стомана.Предпазната текстилна оплетка на ротора го защитава от абразивни неметални и метални частици.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохваткаТехнически характеристики

Номинална мощност2500 W
Външен диаметър на диска230 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 0-6600 min-1
Плавен стартДа
Клас защитаII
Дължина на кабела 3 м
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Застопоряваща гайка С ключ
Спомагателна ръкохваткаДа
Тип електромотор Четков

Рагледайте документацията за продукта
RDI-AG48-Ръководство за употреба-031952.pdf aquabuilding_offer_2810.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.