GLOBALEN.BG cart
Акумулаторни ъглошлайфи

Акумулаторен ъглошлайф RAIDER RDP-SAG20 R20 Solo Li-ion Ø125mm 10000min-1

Производител:
RAIDER Industrial
Модел:
RDP-SAG20 R20 Solo
Номер на продукта:
149-2087
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
89.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен ъглошлайф RAIDER RDP-SAG20 R20 Solo Li-ion Ø125mm 10000min-1

Това, което отличава акумулаторните инструменти Raider Pro R20, са високата им производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на изклювително голямата мобилност, с която разполагат, те намират широко приложение сред професионалните среди и непрофесионалистите за редица дейности.

Свързващото звено на машините от серията Raider Pro R20 , което ги обособява в единно семейство, е това, че всички те са пригодени да работят с еднотипни, една или повече, литиево-йонни акумулаторни батерии с изходящо напрежение 20V.

Акумулаторният ъглошлайф RDP-SAG20 Solo е предназначен за работа с карбофлексни дискове с диаметър 125mm. Монтажът им става по класическият начин, а именно чрез тънка притягаща гайка, която се завива и отвива с помощта на двурог ключ. За по-сигурното държане на машината в комплекта е включена и допълнителна ръкохватка, която може да се постави от една от 3-те страни на редукторната кутия. Моделът се отличава с бутон за блокиране на вала и безключово регилиране на предпзителя на диска.Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохватка


Технически характеристики

Външен диаметър на диска125 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
ЗахранванеАкумулаторно
Вид на акумулаторната батерияLi-Ion
Капацитет на батерията5 Ah
Номинално захранващо напрежение20 V
Максимални обороти без натоварване0 - 10000 min-1
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Застопоряваща гайка С ключ
Спомагателна ръкохваткаДа
Тип електромотор Четков
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
RDP-SAG20 Solo-Ръководсто за употреба-034318.pdf aquabuilding_offer_2811.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.